// Strawberry Cupcake


Hello World! Im Sunshine and im 100 years young from Saturn. Replace this nonsense intro (Y)


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
19 Jun 2012 | 00:39 | 0 Sweet Cupcake
HARINI MACAM ASDFGHJKL        



Assalammualaikum dan Hi ,


Omg ! Lama sudah tidak update ni blog kan, maybe almost 4 months. Bytheway, as you can see now my blog *tersayang* ni pun sudah
berubah banyak kan. Background berubah , gambar berubah , tajuk berubah and many more laa . Macam mana pun saya akan tetap activekan blog saya ni. Dan Ya ! Saya pun harini telah mengambil cuti sekolah saya sendiri , maksudnya saya cuti bah hari ni. Hahaha. Kenapa ? Sebab saya ada appoinmnt dengan Dktr Lalitha sanaaaa KK *macam di kk bah bilang*  hehehe. K cakap pasal cuti , apa yang selalu kamu buat ketika berada di rumah ? *termenung jauh kejap*  Beginilah , biar saya yang jawabnyaa sendiri hahaha *tanya soalan dia pulak yang jawab balik,crazy maybe* Kalau saya lah kan, tidak bukan mesti online Facebook dan Twitter *paling utama laa* , then baru on blogger dan diikuti dengan membuka Youtube. Lepas tu, kalau terlampau boring sudah, macam biasalaaa tengok tv. Cuba teka channel apa saya buka ? Hahaha *jeng jeng jeng*  Mestilah channel 611 , 612 , 615 dan 616. Alaaa , kamu ingat saya ni budak sekolah menengah yang tidak layan channel macam tu kah ? Hahaha *pity you* Selalunya pun kalau adik-2 sepupu tengok kartun , muka saya pun mesti ada tu duduk sama mereka. Sebab tu saya ni dikatakan comel *perasan kejap dalam 10saat* Ok habis masa pada waktu pagi, kita tengok pulak yg tengahari ni. First saya ambil luch dulu *amat penting tau* k . Sudah rest , saya pun sebagai umat Islam mestilah menunaikan kewajipannya *eh bukan mesti pulak, wajib tauu* hehehe . Sudah solat, saya pun mengambil buku mata pelajaran yang ingin dipelajari , ex : Math *favourite* , Bahasa Melayu, Science dan banyak lagi. 




*4jam kemudian*


Saya melalukan tanggungjawab saya sebagai suri rumah untuk membersihkan rumah pada waktu petang , ex : menyapu lantai. Bytheway dari sekarang saya kena belajar tu semua , sebab lama kelamaan saya pun akan menjadi bujang dan lepas tu kahwin. Macam mana mau jaga suami dan anak kalau kita sebagai perempuan ni sebetulnya tidak pandai bekerja, lebih lagi cuci pakaian, memasak dan yang teruknya lagi kalau tidak pandai lipat kain, alangkahh tu *bikin malu jak gitu taw* hehehe. Apapun saya akan berusahalah *semangat*






*to be continued*